Τώρα – Παρά τις δεσμεύσεις πραγματοποιείται ξύλευση και σήμερα στο δάσος του Ελαφίου

4 Σεπτεμβρίου, 2017 10:26 Επιμέλεια: /

DSC_2524

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι του Ελαφίου καθώς όπως τονίζουν παρά τις δεσμεύσεις που πήραν από τους Βουλευτές και την Ν.Ε. του Σ.Υ.Ρ.Ι.Ζ.Α σήμερα το πρωί ξεκίνησε και πάλι η υλοτόμηση στο δάσος “Μπάρμπα” .

Όπως υποστήριξε κάτοικος του Ελαφίου στο Ράδιο Σταγών η κατάσταση και τα νεύρα όλων των κατοίκων έχουν φτάσει στα όρια και κάνουν λόγο για κοροϊδία αφού το Σάββατο άλλα τους είπαν και σήμερα άλλα γίνονται.

Από την μεριά της η Ν.Ε. του Σ.Υ.Ρ.Ι.Ζ.Α. υποστήριξε ότι υπήρξαν πολιτικές δεσμεύσεις προς τους κατοίκους του Ελαφίου αφού ούτε η Ν.Ε. επιτροπή ούτε οι Βουλευτές είναι δικαστήριο ή αστυνομία.

Ευχόμαστε για άλλη μια φορά να βρεθεί μια λύση στο θέμα και να μην οδηγηθούμε σε ανεπιθύμητες καταστάσεις.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Θείος Ντόναλντ και Ανηψάκια

    Παιδιά τί ακούω;;;; Δεν τα κατάφεραν οι βουλευτάδες του ΣΥΡΙΖΑ στην διαβούλευση;;; Ας φωνάξουν και την Κονιόρδου να βάλει ένα χεράκι!!

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.