Τώρα – Χωρίς ρεύμα οι πρώην Δήμοι Χασίων και Μαλακασίου λόγω βλάβης – Η βλάβη βρέθηκε αλλά θα χρειστεί κάποιος χρόνος για την αποκατάσταση

20 Απριλίου, 2016 11:17 Επιμέλεια: /

1

Χωρίς ρεύμα έμειναν εδώ και λίγη ώρα οι πρώην Δήμοι Χασίων και Μαλακασίου λόγω βλάβης.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το προϊστάμενο της ΔΕΗ Καλαμπάκας κ. Δήμου μας ενημέρωσε ότι υπάρχει βλάβη στο δίκτυο που κατά πάσα πιθανότητα δημιουργήθηκε από κάποιο δέντρο που κόπηκε.

Αυτή τη στιγμή τεχνικοί της ΔΕΗ πραγματοποιούν έρευνες για να εντοπίσουν σε πιο σημείο υπάρχει το πρόβλημα και να προχωρήσουν στην επιδιόρθωση του. Έως ότου γίνει αυτό οι κάτοικοι των δύο αυτών Δήμων θα παραμείνουν χωρίς ρεύμα.

Βρέθηκε η βλάβη

Η ανακοίνωση απο το Ράδιο Σταγών βοήθησε αφού ένας κάτοικος της Οξύνειας ( ο Δημήτρης Τσιλίκης ) παρατήρησε την πεσμένη κολώνα και ειδοποίσε τους Τεχνικούς της ΔΕΗ που έψαχναν λίγα χιλιόμετρα πιό κάτω.

Η βλάβη τελικά βρέθηκε στην στην Μύκανη αφού σε μια κολώνα της ΔΕΗ  κόπηκαν τα καλώδια και έστριψε βραχυκυκλονοντάς τα .

Η αποκατάσταση θα πάρει κάποιες ώρες αφού την βλάβη θα πρέπει να την αποκαταστήσει ειδικό συνεργείο που θα μεταβεί στην περιοχή απο τα Τρίκαλα.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.