Τώρα – Χωρίς ρεύμα οι πρώην Δήμοι Χασίων και Μαλακασίου λόγω βλάβης – Η βλάβη βρέθηκε αλλά θα χρειστεί κάποιος χρόνος για την αποκατάσταση

admin
admin
20 Απριλίου 2016, 11:17

Χωρίς ρεύμα έμειναν εδώ και λίγη ώρα οι πρώην Δήμοι Χασίων και Μαλακασίου λόγω βλάβης.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το προϊστάμενο της ΔΕΗ Καλαμπάκας κ. Δήμου μας ενημέρωσε ότι υπάρχει βλάβη στο δίκτυο που κατά πάσα πιθανότητα δημιουργήθηκε από κάποιο δέντρο που κόπηκε.

Αυτή τη στιγμή τεχνικοί της ΔΕΗ πραγματοποιούν έρευνες για να εντοπίσουν σε πιο σημείο υπάρχει το πρόβλημα και να προχωρήσουν στην επιδιόρθωση του. Έως ότου γίνει αυτό οι κάτοικοι των δύο αυτών Δήμων θα παραμείνουν χωρίς ρεύμα.

Βρέθηκε η βλάβη

Η ανακοίνωση απο το Ράδιο Σταγών βοήθησε αφού ένας κάτοικος της Οξύνειας ( ο Δημήτρης Τσιλίκης ) παρατήρησε την πεσμένη κολώνα και ειδοποίσε τους Τεχνικούς της ΔΕΗ που έψαχναν λίγα χιλιόμετρα πιό κάτω.

Η βλάβη τελικά βρέθηκε στην στην Μύκανη αφού σε μια κολώνα της ΔΕΗ  κόπηκαν τα καλώδια και έστριψε βραχυκυκλονοντάς τα .

Η αποκατάσταση θα πάρει κάποιες ώρες αφού την βλάβη θα πρέπει να την αποκαταστήσει ειδικό συνεργείο που θα μεταβεί στην περιοχή απο τα Τρίκαλα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .