Τέλος καλό όλα καλά για τους Καναδούς αναρριχητές

17 Νοεμβρίου, 2015 23:35 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Επιχείρηση απεγκλωβισμού ενός ζευγαριού αναρριχητών πραγματοποιείτε αυτή την ώρα σε βράχο των Μετεώρων και συγκεκριμένα στον βράχο του Αγίου Πνεύματος.

Διασώστες της Ο.Λ.Κ., άνδρες της Π.Υ. και του Α.Τ. Καλαμπάκας βρίσκονται στο σημείο προσπαθώντας να βοηθήσουν το ζευγάρι να κατέβει από το σημείο που έχει εγκλωβιστεί.

Λόγω της νύχτας οι προσπάθειες είναι αρκετά δύσκολες καθώς οι αναρριχητές δεν μπορούν να βρούνε τα ειδικά καρφιά που βρίσκονται στο βράχο με αποτέλεσμα να είναι στάσιμοι εδώ και ώρα στο ίδιο σημείο.

Νέα ενημέρωση:
Τέλος καλό όλα καλά για τους Καναδούς αναρριχητές που εγκλωβίστηκαν στο βράχο του Αγίου Πνεύματος στα Μετέωρα. Με τη βοήθεια των διασωστών η επιχείρηση απεγκλωβισμού έλαβε αίσιο τέλος αφού το ζευγάρι κατάφερε να κατέβει από το βράχο σώο και αβλαβή. Άλλη μια διάσωση από τους ανθρώπους της Ο.Λ.Κ. σε συνεργασία με τους ανθρώπους της  Π.Υ. και ανδρών του Α.Τ. Καλαμπάκας τελείωσε με επιτυχία παρά τις δυσκολίες λόγω της νύχτας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.