Τοπικός τουρισμός

4 Ιουλίου, 2015 08:03 Επιμέλεια: /

toyristiki zoygkla 1_DCE

Ανατροπή των δεδομένων που αφορούν τον τοπικό τουρισμό έφερε η απόφαση του Πρωθυπουργού για το δημοψήφισμα . Μια σεζόν που όλα φαίνονταν ότι θα εξελίσσονταν θετικά και για τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και για την τοπική οικονομία ,φαίνεται να ανατρέπονται και τις αρχικές ελπίδες να καταλαμβάνει η απαισιοδοξία και την απαισιοδοξία η αβεβαιότητα της επόμενης μέρας .

Ήδη οι ακυρώσεις διαδέχονται η μια την άλλη καθώς οι ταξιδιωτικές οδηγίες που εκδίδουν τα κράτη προειδοποιώντας τους πολίτες περί των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσουν επισκεπτόμενοι την Ελλάδα διαμορφώνουν αρνητικό κλίμα . Ευτυχώς κάποιοι είχαν την προνοητικότητα να εξαιρέσουν τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες των τουριστών από το κάπιταλ κοντρόλ . Κάτι είναι κι΄ αυτό μέσα στην γενικευμένη κατάρρευση .

Κατά  τ’  άλλα η επόμενη μέρα για την Ελλάδα βρίσκεται στην ωριμότητα και σοφία του Ελληνικού λαού .  Είδωμεν !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.