Τοπικό τουριστικό προϊόν

1 Ιουλίου, 2014 08:14 Επιμέλεια: /

toyristiki zoygkla 1_DCE

Το αρμόδιο Υπουργείο (τουρισμού) πανηγυρίζει καθώς όλες οι εκτιμήσεις δείχνουν νέο ρεκόρ αφίξεων τουριστών στην χώρα μας και ετοιμάζει νέο νομοθετικό πλαίσιο για την διαφημιστική καμπάνια .
Παράλληλα όλες οι τουριστικές περιοχές προετοιμάζουν και επαναπροσδιορίζουν το τουριστικό τους προϊόν ώστε να έχουν καλύτερο μερίδιο στην τουριστική αγορά .
Εν πάση περιπτώσει , λίγο έως πολύ όλοι κινούνται να βελτιώσουν , να κάνουν κάτι . Όλοι εκτός από την δική μας περιοχή .
Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να ξαναδούμε εξ” υπαρχής το τοπικό τουριστικό μας προϊόν και να κάνουμε όλα τα αναγκαία για να βγούμε ανταγωνιστικά στην εγχώρια τουριστική αγορά ;
Γιατί καλά έχουμε τα ΜΕΤΕΩΡΑ που προσελκύουν το ενδιαφέρον του κόσμου και επισκέπτονται την περιοχή , αλλά είναι και μια σειρά άλλα θεάματα που πρέπει να προσέξουμε !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.