Τοπικά προϊόντα

16 Ιουνίου, 2015 07:52 Επιμέλεια: /

mikropara 2_DCE

Ακολουθώντας  την Εθνική Οδό Καλαμπάκας  – Ιωαννίνων το μάτι πέφτει σίγουρα στα περίπτερα που υπάρχουν ένθεν και ένθεν του δρόμου τα οποία πωλούν διάφορα τοπικά προϊόντα (φρούτα , όσπρια , γλυκά , κηπευτικά ) και είναι τόσο ωραία η ατμόσφαιρα καθώς βλέπεις όλα να έχουν τοποθετηθεί με σειρά και αγάπη που πραγματικά σε προδιαθέτει όντας εποχούμενος , να σταματήσεις  και να πάρεις κάτι .

Και σκεπτόμουνα πόσο ποιο ωραία θα ήταν αυτά τα περίπτερα αν είχαν μια γραμμή  τέτοια που θα διαμορφώνουν ακόμα ποιο ελκυστική εικόνα και πόσο πιο σημαντικό αν όλα αυτά τα προϊόντα  που βρίσκονται στιες προθήκες  τους είχαν ταυτότητα .

Μήπως πρόεδρε Καστρακίου τώρα που το ΚΕΝΑΚΑΠ κάνει λόγο για τοπικές ομάδες και δίκτυα θα μπορούσε να γίνει και τους ίδιους τους παραγωγούς θα βοηθούσε και την περιοχή γενικότερα σε ότι αφορά το τοπικό καλάθι αγροτικών προϊόντων ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Mina

    Δεν διαφωνώ με το γενικό σχόλιο του. κ Καλύβα.Απλά θα αναφερθώ πιο συγκεκριμένα.Η εικόνα με τις κουρελούδες, τους τσίγκους τα πάσης φύσεως πρόχειρα στηρίγματα κάθε άλλο παρά δέλεαρ αποτελεί για τον ταξιδιώτη να σταματήσει για αγορά των εποχιακών, φρέσκων φρούτων και λαχανικών.Ο ήλιος που βομβαρδίζει τα νόστιμα γλυκά του κουταλιού ,ντόπιας παρασκευής φαντάζομαι,και όχι μόνο,δεν γνωρίζω κατά πόσον εγγυάται την υγιεινή προυπόθεση συντήρησης και έκθεσης που επιβάλλεται σαυτές τις περιπτώσεις..Είναι κάτι που δεν δίνει την καλύτερη εικόνα .Πάντα η ομαδοποίηση των ενδιαφερομένων μόνο καλά αποτελέσματα φέρνει.Ας το ψάξουν οι ενδιαφερόμενοι .Θα βελτιωθεί η γενική και ειδική εικόνα τους για το συμφέρον όλων.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.