Τον «Σταύρωσαν»

15 Ιουλίου, 2015 07:52 Επιμέλεια: /

tsipras-synodos

Για «σταύρωση» Τσίπρα κάνουν λόγο τα περισσότερα ξένα Μ.Μ.Ε αποκαλύπτοντας το κρίσιμο 17ωρο της συνάντησης  των ηγετών των χωρών μελών  της  νομισματικής ένωσης στις Βρυξέλλες .

Το τι τράβηξε ο Πρωθυπουργός ο ίδιος το γνωρίζει καλύτερα αλλά σίγουρα αποτέλεσε και για εκείνον μια εμπειρία που τον έκανε σοφότερο στο επίπεδο διαχείρισης κρίσεων κάτι που θα τον βοηθήσει στην αντιμετώπιση των εσωκομματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει .

Όμως είναι απορίας άξιο για τα κυβερνητικά και κοινοβουλευτικά στελέχη που δηλώνουν ότι θα καταψηφίσουν  την επιτευχθείσα στο και πέντε συμφωνία ποια εναλλακτική προτείνουν . Γιατί η άλλη λύση ήταν το grexit και ότι αυτό σημαίνει για την Ελλάδα .

Ο Πρωθυπουργός , ευτυχώς για την χώρα , λειτούργησε ως κυβερνήτης και όχι ως αρχηγός κόμματος  , προτάσσοντας το εθνικό συμφέρον σε βάρος του κομματικού .

Λοιπόν , τον «σταύρωσαν» οι ξένοι . Έ , ας μην τον «σταυρώνουν» και εκείνοι  που προτάσσουν τη σημαία της δήθεν αριστερής ιδεολογίας ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.