Τον απάλλαξαν από τον τρύγο!!

4 Σεπτεμβρίου, 2017 20:55 Επιμέλεια: /

stafilia (1)

Συνέβη στην  Διάβα Καλαμπάκας πριν από τρεις ημέρες , όταν ένας κάτοικος πήγε να δει αν το αμπέλι του είναι έτοιμο για να τρυγηθεί.

Κάποιοι είχαν μεριμνήσει να τον ¨απαλλάξουν ¨ από τον κόπο , αφού είχαν τρυγήσει από άκρη σε άκρη το αμπέλι.

Ο Άνθρωπος κοπίασε όλο το διάστημα για να πάνε κάποιοι κλέφτες  και να καρπωθούν την σοδιά του . το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι : Αξίζει να κοπιάζεις και να αγχώνεσαι και στο τέλος κάποιοι άλλοι να απολαμβάνουν το βιό σου;

Ο Λαός όμως λέει ότι ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη . Και κάποια ημέρα οι απατεώνες θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.