Το βασικό ερώτημα

4 Ιουνίου, 2015 07:54 Επιμέλεια: /

_DSC7875_DCE

Η αλήθεια είναι ότι ακούστηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες απόψεις επί του κυρίαρχου θέματος της συζήτησης στην χθεσινή συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου που ήταν το αίτημα επιχειρηματιών να προτείνει ο δήμος αρμοδίως την κήρυξη της περιοχής ως αστικής.

Όμως δεν ακούστηκε μια καίρια ερώτηση και αυτήν είναι ποια οφέλη  θα προκύψουν για το τοπικό  συλλογικό  μας  οικονομικό  γίγνεσθαι  αν η περιοχή κηρυχθεί  αστική ;  Γιατί αυτό που πρέπει πρωτίστως  να απασχολεί τον δήμο είναι το συλλογικό όφελος .

Γιατί αν είναι να μεγαλώσουμε την πίττα , όπως είπε δημοτικός σύμβουλος , από την οποία όμως η τοπική  οικονομική και  κοινωνική  συλλογικότητα δεν έχει λαμβάνειν  ούτε καν μυρωδιά , τότε τίθεται ένα θέμα .

Οι οικονομίες προοδεύουν και οι κοινωνίες   ευημερούν όταν από την πίττα έχουν λαμβάνειν όλοι !!!

Πρόεδρε , μήπως έπρεπε να θέσεις εσύ το ερώτημα  εφ΄ όσον το απέφυγαν  οι άλλοι ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.