Το τραπέζι το πλήρωσε ο Δήμος !!!

3 Ιουνίου, 2015 18:39 Επιμέλεια: /

pasxa02_DCE

Μπορεί ο Δήμος να μην ήταν η πρώτη επιλογή στο τραπέζι που παρατέθηκε στους συνεργάτες του Υπουργού Ασφάλειας του Πολίτη κου Πανούση , αλλά ο Δήμος  πλήρωσε το τραπέζι !!!

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα το πρωί ότι τελικά το τραπέζι των συνεργατών του κου Πανούση στην Καλαμπάκα  21 Μαΐου , πληρώθηκε  300 ευρώ από τον Δήμο Καλαμπάκας.

Και η απορία μας δεν έχει να κάνει με το αυτό καθ’  αυτό το γεγονός που σε τελική ανάλυση φαίνεται και φυσιολογικό.

Όταν όμως ο Δήμος καλέστηκε στο και πέντε να συμμετέχει στο τραπέζι που τελικά δεν συμμετείχε ( ο Δήμαρχος έλειπε στην Γερμανία) , τότε τίθεται θέμα….

Δεν συμφωνείται  κε  Ράντο ?

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.