Το τοπικό πολιτικό τοπίο

26 Αυγούστου, 2015 08:02 Επιμέλεια: /

kalpi_1415-620x320_DCE

Δεν ξέρω πως μπορεί να χαρακτηριστεί  ο χρόνος που μεσολάβησε από τις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου, αν δηλαδή είναι μεγάλος ή εξόχως σύντομος , αλλά είτε έτσι , είτε αλλιώς  η ουσία είναι ότι μάλλον θα πρέπει να μιλάμε για ένα εντελώς άλλο πολιτικό τοπίο ,  αν βέβαια επαληθευτούν , όσα ακούγονται περί διεργασιών στους πολιτικούς οργανισμούς .

Στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ χωρίζουν τα τσανάκια τους που λένε , στο χώρο της σοσιαλδημοκρατίας (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΚΙΔΗΣΟ) εμφανίζονται προοπτικές συνεργασίας για κοινή κάθοδο και εν πάση περιπτώσει παρατηρείται έντονη κινητικότητα και διεργασίες που ασφαλώς συνδέονται  και με νέες παρουσίες στα ψηφοδέλτια .

Πάντως το  ενδιαφέρον σ΄ αυτές τις εκλογές είναι η εφαρμογή της λίστας που φέρνει και θετικά και αρνητικά δεδομένα , ανάλογα από ποια σκοπιά το αναλύει κανένας , αλλά εν τούτοις μέσα και απ΄ αυτά  θα τοποθετηθούν οι πολίτες δίνοντας φυσικά τον δικό τους τόνο και επιλογές .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.