Το Θεατρικό Εργαστήρι “Επί Σταγών” στην 1η Γιορτή Μανιταριού, το Σάββατο 3 Οκτώβρη, στην Καλαμπάκα

30 Σεπτεμβρίου, 2015 18:10 Επιμέλεια: /

epistagon

Η παρουσία του Θεατρικού Εργαστηρίου “Επί Σταγών” στα πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής είναι γνωστή. Οι πολύ θετικές κριτικές που έχει εισπράξει για τις παραστάσεις του δεν είναι τυχαίες. Οφείλονται στη σκληρή δουλειά και προσπάθεια όλων των συντελεστών και είναι πράγματι τιμή για την περιοχή να διαθέτει τέτοιους ακούραστους και πολυτάλαντους Καλλιτέχνες.
Η αφιλοκερδής του συμμετοχή στην 1η γιορτή Μανιταριού που διοργανώνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών έρχεται να επιβεβαιώσει αυτήν ακριβώς την αντίληψη: τη διάθεση για προσφορά, η οποία παρέχει χαρά και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους, γεγονός που αποκτάει ιδιαίτερη αξία σε μια εποχή που το σκοτεινό και το κρύο κυριαρχούν.
Το εργαστήρι λοιπόν θα παρουσιάσει στη γιορτή το έργο: «Η Αλίκη στη χώρα των Μανιταριών» . Το γνωστό σε όλους μας παραμύθι μεταφέρεται σε ένα μαγεμένο δάσος γεμάτο……. μανιτάρια και εκεί ξεκινά μια μεγάλη περιπέτεια. Η Αλίκη θα κάνει ένα φανταστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και…….. παράξενους συνταξιδιώτες. Ένα διασκευασμένο παραμύθι που σκοπό έχει να διασκεδάσει, να ψυχαγωγήσει και να μεταφέρει τα παιδιά τη χώρα των ονείρων και της φαντασίας.

Θα είμαστε όλοι εκεί να τους απολαύσουμε.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.