Το Θεατρικό Εργαστήρι “Επί Σταγών” στη 2η Γιορτή Μανιταριού, την Παρασκευή 26 Αυγούστου, στην Καλαμπάκα

18 Αυγούστου, 2016 17:39 Επιμέλεια: /

IMG_6664_DCE

Το θεατρικό Εργαστήρι «Επί Σταγών» πρωταγωνιστεί στα πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής, εισπράττοντας κάθε φορά το χειροκρότημα του κόσμου και θετικές κριτικές. Οι αξιόλογοι Καλλιτέχνες, που το απαρτίζουν, τιμούν ιδιαίτερα την περιοχή με κάθε παράσταση που παρουσιάζουν.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος το θεατρικό Εργαστήρι συμμετέχει αφιλοκερδώς στη 2η Γιορτή Μανιταριού που διοργανώνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών. Η διάθεση τους για προσφορά αποτελεί πάγια αντίληψη του Εργαστηρίου και συμπληρώνει επάξια τη χαρά και τη διασκέδαση που προσφέρουν σε όλους όσους τους παρακολουθούν.
Το Εργαστήρι φέτος θα παρουσιάσει: «Μανιταροδιαδρομές: Διαδραστικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους» Μέσα από παιχνίδια, όλοι καλούμαστε να περπατήσουμε διαφορετικούς δρόμους, που είναι όμως γεμάτοι μανιτάρια! Μια παράσταση που σκοπό έχει να διασκεδάσει και να ψυχαγωγήσει και να μεταφέρει μικρούς και μεγάλους σε έναν μαγευτικό κόσμο.

Να είμαστε όλοι εκεί!

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.