Το ταξίδι συνεχίζεται…

20 Ιουλίου, 2016 18:27 Επιμέλεια: /

ΚΝΕ logo2

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης η προγραμματισμένη ταινιοπροβολή που διοργάνωσε το Τομεακό Συμβούλιο Τρικάλων της ΚΝΕ, στα πλαίσια των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή. Πέρα από την προβολή της ταινίας, έγινε και συζήτηση γύρω από τα θέματα και τα προβλήματα του σήμερα. Σ’αυτό βοήθησε και το περιεχόμενο της ταινίας που έπιανε θέματα όπως η προσφυγιά, ο ρατσισμός και οι κοινωνικές προκαταλήψεις με ευστοχία αλλά και με αρκετές δόσεις χιουμορ. Στο τέλος της προβολής τα μέλη της ΚΝΕ ενημέρωσαν τους νέους και τις νέες που παραβρέθηκαν στο χώρο για το σύνολο των δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται εν’ όψη του Φεστιβάλ.

Το ραντεβού ανανεώνεται για την Πέμπτη 21 Ιούλη στις 21:30, με μια ακόμη ταινία, για μια δύσκολη και θυελλώδη περίοδο στην ιστορία των ΗΠΑ, την πολυδιαφημιζόμενη χώρα της «ελευθερίας». Μια ταινία ικανή να μας «﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ολερημιζι θυελλ Π..  υμε έστω για λίγο πίσω μας τις ινπροβληματίσει, να μας συγκινήσει αλλά και να μας βοηθήσει να αφήσουμε, έστω για λίγο, πίσω μας τις σκοτούρες της καθημερινότητας.

Πάντα στον  υμε έστω για λίγο πίσω μας τις ινστον ίδιο χώρο, στο αμφιθεατράκι στο ποτάμι, δίπλα στο τζαμί.

Είσοδος ελεύθερη!!!

Τρίκαλα 20 Ιούλη 2016

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.