Το stagonnews.gr στο δελτίο ειδήσεων του Star Channel

21 Απριλίου, 2016 19:24 Επιμέλεια: /

1_DCE

Στο σημερινό απογευματινό δελτίο ειδήσεων του Star Channel προβλήθηκε η ηλεκτρονική εφημερίδα του stagonnews.gr.

Αφορμή το βίντεο που αφορούσε τον Άι Γιώργη το Μαντηλά στο Καστράκι που πρόβαλε η ιστοσελίδας μας με τις μοναδικές λήψης από την drone camera.

Σήμερα το πρωί η υπεύθυνη της ενότητας «Star παντού» κυρία Τασούλα Παπανικολάου επικοινώνησε μαζί μας εκφράζοντας την επιθυμία της να προβληθεί το βίντεο στο σημερινό  δελτίο.

Φυσικά ήταν αδύνατο να αρνηθούμε !!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το δελτίο ειδήσεων του Star ενώ στο  5.51 ξεκινάει η αναφορά στην ιστοσελίδα του stagonnews.gr και πλάνα από το υπέροχο βίντεο .

Ολόκληρο το βίντεο μπορείτε να το παρακολουθήσετε μεταβαίνοντας στην αρχική σελίδα του stagonnews.gr στο κάτω μέρος της σελίδας όπου εκεί προβάλλονται μερικά από τα πρόσφατα βίντεο με την drone camera.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.