Το Stagonnews αποκτά Μετεωρολογικό Δελτίο – Μετά τον καύσωνα, ακραία καιρικά φαινόμενα – Δείτε ποιες περιοχές θα επηρεαστούν!

giorgospasxalidis
17 Ιουνίου 2015, 17:46

Η θεματολογία του Stagonnews επεκτείνεται στο εξής και στην μετεωρολογική ενημέρωση, προσπαθώντας να καλύψουμε τους αναγνώστες μας σε κάθε τομέα της ενημέρωσης. Η πρόγνωση των καιρικών συνθηκών αποτελεί βασικό παράγοντα που επηρεάζει για κάθε υπαίθρια δραστηριότητά μας, τόσο για αγρότες και επαγγελματίες όσο και για τουρίστες ή όσους απο εσάς προγραμματίζουν καλοκαιρινές διακοπές.

Με τη συνεργασία και του ερασιτέχνη μετεωρολόγου μας, θα προσπαθούμε να σας μεταφέρουμε συνεχώς όλα τα τελευταία νέα του μετεωρολογικού δελτίου έγκαιρα και  έγκυρα, τόσο για τις συνθήκες που επικρατούν σε όλη τη χώρα, όσο και συγκεκριμένα για την περιοχή της Καλαμπάκας και των Τρικάλων.

Καλή αρχή λοιπόν στη νέα μας στήλη!!

Μετά τον καύσωνα, ακραία καιρικά φαινόμενα

Μετα τον μίνι καύσωνα τον προηγούμενων ημερών, ο καιρός επιδεινώνεται σε όλη σχεδόν τη χώρα με καταιγίδες κατα τόπους πολύ έντονες. 

Απο τις βραδυνές ώρες σήμερα Τετάρτη και κυρίως τη νύχτα προς την Πέμπτη, αναμένεται να επηρεαστούν οι περισσότερες περιοχές της Βόρειας και κεντρικής χώρας, απο τοπικές καταιγίδες οι οποίες θα έχουν έντονο χαρακτήρα και θα συνοδεύονται απο ισχυρούς ανέμους και τοπικά χαλαζόπτωση. Ο χάρτης των περιοχών που θα επηρεαστούν το βράδυ της Τετάρτης και τη νύχτα προς την Πέμπτη:

Τεταρτη βραδυ 17 ιουνιου

 

 

Κατα τη διάρκεια της Πέμπτης, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Κατα διαστήματα οι καταιγίδες θα είναι ισχυρές σε αρκετές περιοχές όπως είναι εμφανές στον χάρτη παρακάτω. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση της τάξεως των 7-9 βαθμών συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες και θα βρίσκεται στις περισσότερες περιοχές κοντά στους 29-30 βαθμούς. Να σημειωθεί οτι κατα τη διάρκεια μπόρας η θερμοκρασία είναι αρκετά χαμηλότερη απο την ενδεικτική. Χάρτης βροχών/καταιγίδων για την Πέμπτη:

Πεμπτη 18 Ιουνιου

 

 

Για την περιοχή των Τρικάλων και της Καλαμπάκας:

Αναμένεται απο το βράδυ της Τετάρτης ο καιρός να επιδεινωθεί με μπόρες οι οποίες τα μεσάνυχτα προς την Πέμπτη, καθώς και κατα τη διάρκεια της ημέρας θα είναι κατα περιόδους αρκετά έντονες, χωρίς να λείπουν και διαστήματα με ανοίγματα. Πιθανές θεωρούνται  και οι τοπικές χαλαζοπτώσεις. Η θερμοκρασία σε κατακόρυφη πτώση μετά τον καύσωνα των προηγούμενων ημερών, δεν θα ξεπερνά τους 30-31 βαθμούς στις περισσότερες περιοχές του  κάμπου. Όσον αφορά τους ανέμους θα πνέουν αυξομειούμενοι,  με ιδιαίτερη ένταση κατα τη διάρκεια μπόρας/καταιγίδας όπως συνηθίζεται.

Υπολείματα της κακοκαιρίας θα παραμείνουν και την Παρασκευή τοπικά στην Ηπειρωτική κυρίως χώρα. Another, much more common, typo that’s always good for a chuckle is public without the l i’m paper writing services sure it cannot be calculated how much https://essayclick.net/ pubic exposure readers of english have been exposed to

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .