Το σκέπασαν

24 Αυγούστου, 2015 08:19 Επιμέλεια: /

DSCF0503_DCE

Η αλήθεια είναι ότι τα καπάκια των φρεατίων του δικτύου της αποχέτευσης  βρίσκονται σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο από αυτό της ασφάλτου με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πάμπολλα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων κυρίως των επισκεπτών που δεν γνωρίζουν  τις αδυναμίες των δρόμων .

Ας μην ψάξουμε τα αίτια γιατί συνέβη τούτο γιατί η βαλίτσα πάει μακριά !!! Ωστόσο αντί σιγά  – σιγά να  υψωθούν τα καπάκια περιπτώσεων κραυγαλέων  επιλέγεται το εύκολο και απλούστερο . Δηλαδή την κάλυψή τους με πίσσα .

Αυτό  έγινε και στην περίπτωση του καπακιού της φωτό που καλύφτηκε με πίσσα αντί να υψωθεί και να έρθει στο αυτό επίπεδο με το επίπεδο του καταστρώματος  του δρόμου .

Και ο απλός άνθρωπος ρωτάει : Αν οπόποτε   χρειαστεί να καθαριστεί πως θα εντοπισθεί  έτσι χωμένο όπως είναι κάτω απ’  την άσφαλτο ; Απλά θα χρειαστεί να ξηλωθούν κάποια μέτρα ασφάλτου «κάνοντας το υνί βελόνι» , όπως σοφά λέει ο λαός μας !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.