Το σχολείο Καστρακίου επισκέφτηκε η κα Δημουλά

11 Δεκεμβρίου, 2015 20:04 Επιμέλεια: /

IMG_1042_DCE

Την Παρασκευή 11/12/2015 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις μας συνάντηση της δωρήτριας κυρίας Κατερίνας Δημουλά και της Συμβούλου Βιβλιοθήκης  Δρ. Μάγδας Βασιλείου με τον Πρόεδρο  της Κοινότητας Καστρακίου Περικλή Γιάννη, στα πλαίσια της οποίας συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της Βιβλιοθήκης.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Καστρακίου στην οποία μαθητές και εκπαιδευτικοί ενημερώθηκαν για τις δωρεάν υπηρεσίες της Βιβλιοθήκης, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας εγγραφής,  και έλαβαν ως συμβολικό δώρο οικολογικές τσάντες  από την κυρία Δημουλά.  Τέλος, υπήρξε ανοιχτή πρόσκληση προς το Διευθυντή για μελλοντική ξενάγηση και συμμετοχή στις δραστηριότητές μας.

IMG_1027-1_DCE IMG_1035_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.