Το Σάββατο το κυνήγι του χαμένου θησαυρού στη Καλαμπάκα

16 Μαρτίου, 2016 23:45 Επιμέλεια: /

thisavros

Αγαπητοί μας κυνηγοί,
πιστοί στις υποσχέσεις μας σας ανακοινώνουμε ότι το Κυνήγι Θησαυρού, που αναβλήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, θα γίνει κανονικά και με τις ίδιες προϋποθέσεις το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016.
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα βρίσκεται για όλους εσάς και πάλι εδώ, για να συντονίσει το κυνήγι.
Οι αρχηγοί των ομάδων πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Επί Σταγών στο τηλέφωνο 2432400236 και ώρες 18:30 – 22:30 ή με την κ. Όλγα Κουτσαλιάρη στο τηλέφωνο 6974930736, για να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους και να ενημερώσουν για τυχόν αλλαγές που έχουν προκύψει στις ομάδες τους.
Δυνατότητα υπάρχει να δηλώσουν και καινούργιες ομάδες με τον ίδιο τρόπο.
Ετοιμαστείτε!! Η ώρα του κυνηγιού πλησιάζει και ο καιρός θα είναι σύμμαχός μας!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.