Το ραντεβού της Ραχήλ

17 Ιουλίου, 2015 08:02 Επιμέλεια: /

makri raxil

«Ραντεβού στους δρόμους της φωτιάς» έδωσε από  διαδικτύου η φέρελπις Βουλευτής Ραχήλ Μακρή δικαιολογώντας  το ΟΧΙ σε όλα  στην  Βουλή σε σχέση πάντα με την συμφωνία .

Τώρα , πως συμβιβάζονται οι δρόμοι της φωτιάς με το Γκούτσι και το Αρμάνι , είναι ένα θέμα αλλά στην Ελλάδα έχουμε αυτό που ο Ζουράρης τονίζει στα κείμενά του : «Το συναμφότερον» !!!

Η δυνατότητα δηλαδή να μπορείς να δηλώνεις  «επαναστάτης» και ταυτόχρονα να αποτελείς μέρος του όποιου κατεστημένου  κατά του οποίου  υποτίθεται  αυτή στρέφεται .

Δεν είδα την κυρία Ραχήλ όμως σε  καμία ουρά στα Α.Τ.Μ να περιμένει υπομονετικά να βγάλει το 60 άρι , αν βέβαια υπάρχει κι΄ αυτό , ούτε  στις ουρές  των συνταξιούχων για τα 120 από την σύνταξη .

Θα μου πείτε ότι στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι . Ναι ,  αλλά  «ο κώλος ο δικός μας για άβραστο γάλα είναι»  , για να χρησιμοποιήσω την γνωστή λαϊκή ρήση !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.