Το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας επανήλθε στις τάξεις των υπηρεσιών του Δήμου Τρικάλων

1 Ιουλίου, 2015 16:43 Επιμέλεια: /

dimotiki_DCE

Με πρώτο και κύριο μέλημα, τη διαφύλαξη των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Τρικκαίων, το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας επανήλθε στις τάξεις των υπηρεσιών του Δήμου. Μετά τις αποφάσεις της κυβέρνησης για επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας, 12 υπάλληλοι από το πρωί της `1η Ιουλίου 2015 ανέλαβαν υπηρεσία. Επισκέφθηκαν, δε, τον Δήμαρχο Τρικκαίων στο γραφείο του, καθώς δόθηκαν οι πρώτες κατευθυντήριες γραμμές για το έργο τους.
Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, μετά τις ευχές και το καλωσόρισμα, αφού υπενθύμισε ότι υφίσταντο δυσλειτουργίες στον τρόπο άσκησης των καθηκόντων της υπηρεσίας, με σαφήνεια ανέφερε και ότι φάνηκε η χρησιμότητα και η αναγκαιότητα της Δημοτικής Αστυνομίας.
Έτσι, τόνισε ότι σε επίπεδο οργάνωσης, απαιτείται η τάχιστη επιχειρησιακή ετοιμότητα, προκειμένου να ξεκινήσει το έργο των υπαλλήλων για την πόλη. Συγκεκριμένα, όπως με μεγάλη έμφαση σημείωσε ο κ. Παπαστεργίου, προέχει η προστασία του κοινόχρηστου χώρου στα όρια του Δήμου. Δυστυχώς, ανέφερε, η πόλη παρέμεινε ανοχύρωτη σε όσους πίστευαν ότι είναι προέκταση του καταστήματός τους.
Οπότε, για τον λόγο αυτόν, οι δημοτικοί αστυνομικοί θα ασχοληθούν με την τήρηση των κανόνων και νόμων που αφορούν στους κοινόχρηστους χώρους, σε δύο φάσεις. Στην πρώτη, θα γίνονται προειδοποιήσεις και θα διανέμονται φυλλάδια, προκειμένου να επανέλθει η νομιμότητα. Σε δεύτερη φάση και μόνο αν δεν έχει υπάρξει συμμόρφωση με τους κανόνες σεβασμού των συμπολιτών και των δημόσιων χώρων, θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις. Οι Δημοτικοί Αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός σε δύο βάρδιες, το πρωί και το απόγευμα, έχοντας ως αντικείμενο την εφαρμογή των νόμιμων διατάξεων για όλους τους πολίτες και με γνώμονα την προστασία των κοινόχρηστων χώρων.

Από το γραφείο Τύπου

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.