Το πρωί των Χριστουγέννων:Στην Καλαμπάκα για ευχές ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
25 Δεκεμβρίου 2014, 14:27

Στην Καλαμπάκα για ευχές βρέθηκε ανήμερα   το πρωί  των Χριστουγέννων  ο Υπουργός Ανάπτυξης  Κώστας Σκρέκας  προκειμένου να ευχηθεί   τα χρόνια πολλά  στον εορτάζοντα Δήμαρχο  Χρήστο Σινάνη .

Όμως πριν την επίσκεψη   στο δημαρχείο , όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο , πέρασε και από κεντρικό καφέ όπου μαζί  με  φίλους και  απλούς  θαμώνες   απόλαυσε , τον πρωινό καφέ συνομιλώντας  , για τι  άλλο  , παρά για τις  τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις .

Από τις ερωτήσεις που ετέθησαν και μετά χαράς δέχθηκε να απαντήσει ο Υπουργός , είναι  η εκλογή προέδρου Δημοκρατίας , η πιθανότητα  να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές και τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την χώρα στις  δοσμένες  συνθήκες , τονίζοντας πως οι εκλογές σ’  αυτή  την συγκυρία  είναι καταστροφικές για την χώρα .

Στα καθ΄ ημάς  τώρα  , το ενδιαφέρον των όσων τόνισε ο  Υπουργός στην συζήτηση που έκανε με τους θαμώνες του καφέ  , είναι  η απόφαση  ένταξης  του «Ε 65»  στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων , η αντικατάσταση του Δικτύου ύδρευσης Καλαμπάκας  , έργο για το οποίο  , όπως τόνισε ,  θα υπογράψει άμεσα απόφαση εκταμίευσης  των πρώτων   χρημάτων .

Η φράση κλειδί του κ. Σκρέκα ήταν «…πως αν η κυβέρνηση  και ο ίδιος ως Υπουργός Ανάπτυξης  παραμείνουν ο νομός Τρικάλων θα αλλάξει σημαντικά  η  αναπτυξιακή του εικόνα …» .

Ειδικότερα για τον  «Ε65» τόνισε πως υπάρχουν τέσσερεις  εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης  του έργου  , που μπορεί να  ενεργοποιηθούν  , ξεκαθαρίζοντας πως  τώρα προέχει  η  σύνταξη της μελέτης νέας χάραξης (ως γνωστόν η πρώτη μελέτη χάραξης έχει απορριφθεί από τα Ευρωπαϊκά  Διοικητικά  Δικαστήρια) σε ότι αφορά το τμήμα Καλαμπάκα – Εγνατία για την σύνταξη της οποίας  τα χρήματα είναι εξασφαλισμένα .

Στη συνέχεια ο Υπουργός και η συνοδεία του    επισκέφθηκαν τον δήμαρχο και , σύμφωνα με δικές  μας πληροφορίες  ,  Υπουργός και Δήμαρχος   επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου προκειμένου να ευχηθούν  στην εορτάζουσα  γερόντισσα  Χριστονύμφη  .

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .