Το πρόγραμμα των εκδηλώσεών της Μουσικής Σχολής του Δήμου Καλαμπάκας

admin
admin
25 Ιανουαρίου 2017, 18:30

Με ένα μεγάλο και σημαντικό έργο, αυτό του νέου κτηρίου της  Μουσικής Σχολής Δήμου Καλαμπάκας από την Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων,  η πόλη μας δίνει το στίγμα, με το βλέμμα στραμμένο στη νεολαία μας που αποτελεί το ελπιδοφόρο μέλλον του τόπου μας.

Σύγχρονο κτήριο ναι, αλλά χωρίς όνειρα και στόχους παραμένει απλά ένα κτήριο.   Στόχους όμως που να  δίνονται με σαφήνεια, με πλήρη ορισμό, χωρίς αοριστίες, χωρίς γενικότητες . Όνειρα που δεν γίνονται πραγματικότητα με μαγικό τρόπο.  αλλά υλοποιούνται με ιδρώτα, θέληση και σκληρή δουλειά.

Κάτι τέτοιες σκέψεις κάναμε εμείς εδώ στη Μουσική Σχολή και σας παρουσιάζουμε σήμερα τον   Οδηγό   Ακρόασης     2016 – 17, φιλοδοξώντας  ο χώρος αυτός να γίνει το σημείο αναφοράς πολιτισμού, τόσο για τους κατοίκους της περιοχής, όσο και για τους επισκέπτες.

Στον Οδηγό ακρόασης που από σήμερα  διανέμεται, περιλαμβάνεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεών μας για την περίοδο 2016-17.                  Μια σειρά από 35 ποιοτικές εκδηλώσεις με σεμινάρια, διαλέξεις ,βιωματικά εργαστήρια , συναυλίες ,  θέατρο, ποίηση, και πολύ μουσική   μέσα σε λίγους μήνες, θα γίνουν σημείο συνάντησης για όλους εμάς που πιστεύουμε ότι ο πολιτισμός είναι πολυδιάστατος και σίγουρα δείγμα εξέλιξης.

Κυρίες και  κύριοι,  αγαπημένα μας παιδιά… Καλή Ακρόαση.

Η Δ/ντρια της Σχολής

Όλγα Κουτσαλιάρη

Κάντε κλικ στο παρακάτω λινκ:

Οδηγός ακρόασης

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .