Το πρόγραμμα Νιτρορυπανσης

29 Σεπτεμβρίου, 2017 08:22 Επιμέλεια: /

blaxogiannis hlias_DCE

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τη δημοσίευση της υπ αριθμ  1013/95296 από 18-9-17 Υπουργικής απόφασης , καθορίζει το πλαίσιο εφαρμογής του Μέτρου για τη μείωση της Νιτρορυπανσης,ώστε να ακολουθήσει η εκδήλωση ενδιαφέροντος των δικαιούχων παραγωγών.
Πρόκειται για ένα άκρως επιτυχημένο πρόγραμμα,που εφαρμόζεται με επιτυχία στο Νόμο μας, για πάνω από δέκα χρόνια….
Στα κριτήρια επιλογής των εκμεταλλεύσεων,δίνεται προτεραιότητα στα υπόγεια υδατικά συστήματα με κακή ποιοτική κατάσταση,ενώ μοριοδοτουνται έξτρα περιοχές δικτύου NATURA.
Ο τρόπος μοριοδότησης των ενδιαφερομένων και ειδικότερα η επιπλέον  μοριοδότηση εκτάσεων περιοχών NATURA, κάτι που ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ  στην προδημοσίευση του μέτρου τον Μάρτιο (12/3) , (και που οδήγησε εκατοντάδες αγρότες να προβούν σε μακροχρόνιες μισθώσεις και να κάνουν τον προγραμματισμό τους ),σε συνδυασμό με τον μικρό διαθέσιμο προϋπολογισμό  ,οδηγεί αυτόματα ΕΚΤΌΣ πεδίου εφαρμογής τους αγρότες του νομού μας.
Επειδή με τον τρόπο μοριοδότησης και εφαρμογής του Μέτρου,σε συνδυασμό με τον χαμηλό προϋπολογισμό  ,οδηγούνται χιλιάδες αγρότες του Νομού μας εκτός πεδίου εφαρμογής,σε αντίθεση με την προηγούμενη δεκαετία, ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ  ΆΜΕΣΗ αναθεώρηση  της σχετικής Υπουργικής απόφασης και αύξηση του προϋπολογισμού,ώστε να ΜΗΝ αποκλεισθεί ουσιαστικά ο νομός μας .
Ηλίας Γ Βλαχογιάννης,πρ. Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.