Το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΤΣΙΟΜΠΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ πρωτοπορεί και πάλι για την καλύτερη ποιότητα καυσίμων – Διαβάστε και δείτε αναλυτικά

11 Ιουλίου, 2016 21:08 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Πάντα πρωτοποριακό και πάντα με την καλύτερη ποιότητα καυσίμων το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΤΣΙΟΜΠΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ μας εφοδιάζει χρόνια τώρα με καύσιμα.

Το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΤΣΙΟΜΠΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ήταν το πρώτο που έφερε στη Καλαμπάκα την υγραεριοκίνηση ενώ εδώ και λίγες ημέρες προχώρησε σε ένα σημαντικό έργο για να έχουμε όλοι εμείς οι καταναλωτές κορυφαίας ποιότητας και καθαρά καύσιμα.

Σύμφωνα με μελέτες τα νέα καύσιμα δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με μέταλλο γι αυτό το λόγο οι υπεύθυνοι του πρατηρίου προχώρησαν στην αλλαγή των δεξαμενών τοποθετώντας πολυεστερικές δεξαμενές.

Πλέον υπάρχει πιστοποίηση κρυσταλλοποίησης των δεξαμενών (από τα ναυπηγεία του Περαάμματος) διαφυλάσσοντας έτσι την ποιότητα στα καύσιμα.

Τέλος να τονίσουμε ότι η βενζίνη 100 οκτανίων θα πωλείται κάθε Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή πέντε λεπτά κάτω από την τιμή της.

Για έχουμε λοιπόν ήσυχο το κεφάλι μας και με…..τη “βούλα” μια είναι η λύση Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΤΣΙΟΜΠΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.