Το Ποταμι Ν.Τρικαλων – Ανακοίνωση για την μη μετάδοσης της ανοιχτής διαβούλευσης παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού κ. Κονιορδου

10 Αυγούστου, 2017 13:20 Επιμέλεια: /

to potami-logotupo_DCE

Πληροφορηθήκαμε πως η σημερινή παρουσία της Υπουργού Πολιτισμου κ. Κονιόρδου στην Καλαμπάκα δεν θα μεταδοθεί ζωντανά απο τα τοπικά ΜΜΕ.

Η άρνηση μετάδοσης της σημερινής  ανοιχτής διαβούλευσης για το ζωτικής σημασίας ΠΔ που αφορά τον ιερό χώρο των Μετεωρων και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού στην περιοχή, δείχνει την αμηχανία των αρμοδίων να εκτεθούν σε πραγματικό χρόνο.

Καλούμε τους ιθύνοντες να άρουν την αποφασή τους και να επιτρέψουν στα ΜΜΕ να κάνουν σωστά την δουλειά τους προς την ορθή ενημέρωση των πολιτών.

Το Ποταμι Ν.Τρικαλων 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.