Το πλατανόδασος της Διάβας από την Drone Camera του Stagonnews.gr

19 Απριλίου, 2017 11:15 Επιμέλεια: /

platanodasos drone

Το πλατανόδασος της Διάβας είναι μια από τις ομορφότερες περιοχές του Δήμου Καλαμπάκας ( αν και δεν άνθησε πλήρως )  και δυστυχώς παραμένει αναξιοποίητο.

Κατά καιρούς είχαν γίνει προσπάθειες το δάσος αυτό να αξιοποιηθεί από τον Δήμο και να γίνει ένας υπέροχος χώρος για αθλοπαιδιές , κάμπινγκ , αναψυχή κ.λ.π.

Μέχρι τώρα η προσπάθειες δεν έχουν ευοδωθεί και δεν υπάρχει και ορίζοντας να γίνει στο άμεσο μέλλον.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το δάσος βρίσκεται δίπλα από τον Πηνειό ποταμό και Ξεκινάει από την γέφυρα της Διάβας ακολουθώντας την κοίτη για 1500 μέτρα περίπου . Πρόκειται για μια έκταση μεγαλύτερη από 100 στρέμματα.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.