Το πήραν πάνω τους

7 Δεκεμβρίου, 2015 08:01 Επιμέλεια: /

basiliki xristoygenna 2015 (15)

Όμορφη  πράγματι  η εκδήλωση  που πραγματοποιήθηκε στην Βασιλική .Μετά τον εσπερινό  οι νέοι μαζεύτηκαν στην πλατεία του χωριού για το  άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που προηγουμένως  είχαν στολίσει  με πρωτοβουλία του  Πολιτιστικού Συλλόγου Βασιλικής .

Να που και η πρωτοβουλίες  των πολιτιστικών συλλόγων  έρχονται  να καλύψουν  την κατανοητή αδυναμία  του δήμου να στολίσει δέντρο σε κάθε χωριό καθώς τα οικονομικά δεν είναι και τόσο ανθηρά που να επιτρέπουν κάτι τέτοιο .

Ωστόσο ζούμε σε εποχή που εκείνο που χρειάζεται ο κόσμος είναι να κατανοήσει το αληθινό νόημα της ενσάρκωσης του Θείου λόγου που κατέβηκε  στην γη για την σωτηρία των ανθρώπων και γεννήθηκε στην ταπεινή φάτνη της Βηθλεέμ δείχνοντας την τέλεια  ταπείνωσή του .

Αυτά τα μηνύματα να πάρουμε όλοι για  να μπορέσουμε να βγούμε στο ξέφωτο της πνευματικής  αναγέννησης  που οδηγεί στην σωτηρία μας !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.