Το πείραμα πέτυχε

26 Ιουνίου, 2017 07:49 Επιμέλεια: /

xoreytika dimoy kalampakas 2011 prto xorostasi (248)

Η 1η  συνάντηση των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου  Καλαμπάκας  όχι μόνο  πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή , στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας , αλλά και αποτέλεσε μια σημαντική στιγμή για την τοπική  μουσική μας παράδοση  και τον τοπικό πολιτισμό γενικότερα .  Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης Κατερίνα Μπέλλου – Ζήκα , ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γάβρου Χαράλαμπος Ζούζουλας  και ο Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Θεόπετρας  Δημήτρης Παπακώστας , που αποτέλεσαν την  οργανωτική ομάδα  , έκανα πράγματι πολύ καλή δουλειά και μαζί με όλους τους άλλους συντελεστές  , τους πολιτιστικούς  συλλόγους , δημιούργησαν μια  υποδομή που θα πρέπει να αξιοποιηθεί πολύπλευρα .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΑΡΙΩΝ

    Ωραία εκδήλωση, αλλά αν κρίνουμε από την προσέλευση του κοινού, μάλλον ο κόσμος βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια……….(μόνο η Καλαμπάκα έχει 15.000 κατοίκους).

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.