Το Πανηγύρι του χωριού

22 Ιουλίου, 2014 08:00 Επιμέλεια: /

DSD_7785_DCE

Με ενδιαφέρον αναμένουν οι παραθεριστές των χωριών του ορεινού όγκου το εορταστικό τριήμερο της Αγίας Παρασκευής καθώς τα περισσότερα χωριά έχουν τρείς μεγάλους σταθμούς : Αγία Παρασκευή – Σωτήρος – Δεκαπενταύγουστος !!!
Λοιπόν , αυτό το τριήμερο , καιρού επιτρέποντος βέβαια , θα αντιλαλήσουν οι λαγκαδιές από τους ήχους της δημοτικής μας μουσικής παράδοσης και όλοι θα ανταμώσουν και πάλι στο πανηγύρι τα ου χωριού όπως κάθε χρόνο άλλωστε .
Εκεί , ανάμεσα στα χρώματα και τα αρώματα της φύσης , στην ζώσα παράδοση οι άνθρωποι θα ανακατευτούν , θα ανταλλάξουν απόψεις , θα μετρηθούν για να δουν ποιοι λείπουν , και παίρνοντας από την ζωογόνο δύναμη του Ελληνικού τοπίου , θα επιστρέψουν πάλι στην θλιβερή καθημερινότητα .
Μήπως ήρθε η ώρα να ξανακτίσουμε τον Ελληνικό κοινοτισμό που σε δύσκολες εποχές για το έθνος μεγαλούργησε ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.