Το πανηγύρι μας

19 Ιουλίου, 2014 08:18 Επιμέλεια: /

DSCF6352_DCE

Και να πάλι , φτάσαμε αισίως στην εμποροπανήγυρη του Αη Λιώς όπως το λέγανε στην τοπική ντοπιολαλιά οι παλιότεροι .
Βέβαια δεν είναι το παλιό πανηγύρι που ξέραμε και που γίνονταν για πολλά χρόνια στο χώρο όπου τώρα το Κέντρο Υγείας και το Πολιτιστικό κέντρο , αλλά εν πάση περιπτώσει έχει έναν τόνο στον παλιό καλό καιρό .
Θα μου πείτε τι σχέση έχουν το χθες με το σήμερα και θα συμφωνήσω αλλά όχι και να το καταργήσουμε κι” αυτό όπως ακούω από διάφορες πλευρές .
Τι μπορούμε να κάνουμε για να προσδώσουμε έναν τόνο από την παλιά αίγλη του ;
Να μην επικεντρώνουμε αποκλειστικά στο εμπορικό κομμάτι του πανηγυριού αλλά να αναδείξουμε το κοινωνικό και πολιτιστικό του πρόσωπο !!!
Δύσκολο , δε λέω , μια όλα έχουν πάρει άλλο δρόμο , αλλά ας προσπαθήσουμε , να μην χαθεί κι΄ αυτή η άποψη του κοινωνικού , οικονομικού και πολιτιστικού μας γίγνεσθαι !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.