Το ΠΑΜΕ γιόρτασε την Εργατική Πρωτομαγιά στην Καλαμπάκα με συγκέντρωση στην πλατεία «Ρήγα Φεραίου»

1 Μαΐου, 2015 10:44 Επιμέλεια: /

DSC_1958_DCE

Με μια ξεχωριστή εκδήλωση- συγκέντρωση , που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία «Ρήγα Φεραίου» της Καλαμπάκας , γιόρτασε το ΠΑΜΕ την εργατική πρωτομαγιά στέλνοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα στους εργαζόμενους αλλά και στον λαό που βρίσκεται κάτω από τις οδυνηρές συνθήκες των πολιτικών του μνημονίου που κατ΄ εντολήν της τρόικας εφαρμόζονται καταλύοντας όλες τις κατακτήσεις των εργαζομένων . Στους συγκεντρωμένους μίλησαν στελέχη της γραμματείας του ΠΑΜΕ Καλαμπάκας οι οποίοι μεταξύ των άλλων τόνισαν :
«…Κόντρα στον συμβιβασμένο συνδικαλισμό, τις δυνάμεις της ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΑΠ (ΣΥΡΙΖΑ) που αφού καλούν τους εργάτες να δεχτούν τις απολύσεις και τα ψίχουλα μέσα από τα σωματεία τους, έρχονται προεκλογικά ορισμένοι τοπικοί «παράγοντες» και καλούν σε αντί- συγκεντρώσεις, κόντρα στο οργανωμένο λαϊκό κίνημα, ενώ οι ίδιοι έχουν βάλει «πλάτη» μαζί με τις συνδικαλιστικές τους ηγεσίες.
Ακόμη και στην τοπική διοίκηση έχουν περάσει μέτρα σαν Αντινομάρχες, και Αντιδήμαρχοι του δικομματισμού, και τώρα έρχονται «ανήξεροι», και κόπτονται για ενότητα της αριστεράς!
Ο κόσμος γνωρίζει εύκολα, και βγάζει συμπεράσματα από τις ανέξοδες φωνές των «στηλοβατών» του δικομματισμού για τις ανάγκες της προεκλογικής περιόδου …» .

Προλόγισε το μέλος του ΠΑΜΕ κοσ Χατζιάρας ενώ η κεντρική ομιλία πραγματοποιήθηκε από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Καλαμπάκας ( Δημοτικό Σύμβουλο ) κ. Λεονίδα κεραμίδα.

Στην εκδήλωση παρευρέθη ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Σινάνης , Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

DSC_1954_DCE DSC_1953_DCE DSC_1952_DCE DSC_1951_DCE DSC_1948_DCE DSC_1946_DCE DSC_1945_DCE DSC_1944_DCE DSC_1943_DCE DSC_1942_DCE DSC_1941_DCE DSC_1937_DCE DSC_1936_DCE DSC_1935_DCE DSC_1934_DCE DSC_1933_DCE DSC_1932_DCE DSC_1929_DCE DSC_1928_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.