Το νομό Τρικάλων θα επισκεφτεί το Σαββατοκύριακο η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, για να μιλήσει σε δύο εκδηλώσεις του Κόμματος

admin
admin
21 Οκτωβρίου 2016, 18:04

Το Σάββατο  22 Οκτώβρη η Αλέκα Παπαρήγα θα παρευρεθεί και θα μιλήσει σε συνεστίαση  που διοργανώνουν οι Τομεακές Οργανώσεις Τρικάλων, στο κέντρο «Αρμονία» (4ο χλμ Τρικάλων-Μεγαλοχωρίου) . Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8μμ και θα συνδυάσει την πολιτική παρέμβαση με ψυχαγωγικό πρόγραμμα σε μια  μουσική βραδιά  με λαϊκή και δημοτική ορχήστρα με πολύ κέφι και χορό.

•Την Κυριακή  23 Οκτώβρη η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει η ΚΕ του ΚΚΕ , στο Φωτεινό(Τσιούκα) Τρικάλων , για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ), στις 12 το μεσημέρι.

Ένα σημαντικό γεγονός, που συνδέεται άμεσα με τη δημιουργία του ΔΣΕ, είναι και η ίδρυση του Γενικού Αρχηγείου Ανταρτών, που έγινε στο χωριό Τσιούκα(σημερινό Φωτεινό) του νομού Τρικάλων, στις  28 Οκτώβρη 1946. Αυτή είναι ουσιαστικά  και η ημερομηνία ίδρυσης του ΔΣΕ.  Η επίσημη μετονομασία έγινε στις 27 Δεκέμβρη 1946, με την έκδοση της Διαταγής του Γενικού Αρχηγείου Ανταρτών, η οποία όρισε την «ονομασία των ανταρτικών Σωμάτων σε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ».

Στην εκδήλωση στην Τσιούκα (Φωτεινό), θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια τιμητικής πλάκας   της ΚE , ενώ θα υπάρξει μουσικό αφιέρωμα σε αντάρτικα τραγούδια του ΔΣΕ . Στο χώρο θα λειτουργήσουν έκθεση φωτογραφικού υλικού και βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».

Για την εκδήλωση θα δρομολογηθούν λεωφορεία με αναχώρηση 10πμ από τα Τρίκαλα(πλατεία εθνικής Αντίστασης-οδός Β.Τσιτσάνη) και 10:30πμ από την Καλαμπάκα(κεντρική πλατεία).Για πληροφορίες-συμμετοχές στα τηλ 24310-25404 ,24310-27567.

 

 

ΤΡΙΚΑΛΑ  21/10/2016                           ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .