Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής και Ψαλτικής Τέχνης «Ο ΑΓΙΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ» – Σήμερα η κοπή της Βασιλόπιτας

21 Φεβρουαρίου, 2017 08:48 Επιμέλεια: /

DSCF4372_DCE

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου απαρτίζουν οι:

 

Πρόεδρος: Βασιλική Μίχου

Αντιπρόεδρος: Ειρήνη Λιάπη – Καρπούζα

Γεν. Γραμματέας: Θώμη Γκανούλη

Ταμίας: Ιωάννης Αθανασούλας

 

Μέλη:

Μαρία Φροσυνάκη

Δήμητρα Αντωνιάδη

Αικατερίνη Γιάννη

 

Χοράρχες:

Χρήστος Παπαϊωάνου

Ειρήνη Λιάπη – Καρπούζα

Κοπή βασιλόπιτας από το Σύλλογο Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής και Ψαλτικής Τέχνης «Ο ΑΓΙΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ»

 

 

Από το Σύλλογο Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής και Ψαλτικής Τέχνης «Ο ΑΓΙΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ», ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, στις 21 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα: Τρίτη και ώρα: 20:00, στο γραφείο του Συλλόγου Καλούνται όλα τα μέλη το Συλλόγου να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.