Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας

25 Νοεμβρίου, 2016 09:11 Επιμέλεια: /

dsc_6172_dce

Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 6:30μμ πραγματοποιήθηκαν  οι εκλογές  για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.του συλλόγου γονέων  του 5ου δημοτικού σχολείου  Καλαμπάκας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και κατόπιν συνεδρίασης των εκλεγόντων η σύσταση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής  :

Πρόεδρος  Σιούτας Δημήτριος  (39 ψήφοι)

Αντιπρόεδρος  π.Καζακίδης Νικόλαος  (9 ψήφοι)

Γραμματέας  Πλακιάς Παρασκευάς  (24 ψήφοι)

Ταμίας  Νάκος Ιωάννης  (17 ψήφοι)

Μέλος Α  Καμέτας Ιωάννης  (14 ψήφοι)

Μέλος Β  Καραμπάς Νικόλαος  (10 ψήφοι)

Μέλος Γ  Αλμπάνη Ελένη  (8 ψήφοι)

Μέλος Δ  Κολιός Στέφανος  (6 ψήφοι)

Εκ μέρους του νέου Δ.Σ. ευχαριστούμε θερμά όσους συμμετείχαν στην ψηφοφορία και ευχόμαστε η νέα περίοδος να είναι δημιουργική προς όφελος των παιδιών μας και του νέου σχολικού συγκροτήματος που αποτελεί στολίδι για την πόλη μας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.