Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριων υποψήφιο για τα βραβεία της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μουσείων για το 2017

12 Ιουλίου, 2016 18:37 Επιμέλεια: /

moyseio eikastiki ekthesi (81)

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών ανακοινώνει πως είναι υπόψήφιο για 2 βραβεία της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μουσείων: το Luigi Micheletti και το DASA.

To Luigi Micheletti αφορά καινοτόμα Μουσεία του κόσμου, στον τομέα της Σύγχρονης Ιστορίας, της Βιομηχανίας και της Επιστήμης και βραβεύει το Μουσείο εκείνο το όποιο,  όχι μόνο, παρουσιάζει καινοτομίες, αλλά, τις εισάγει στον τρόπο λειτουργίας του και τις προωθεί στην προβολή των εκθεμάτων του και γενικότερα στη δομή του.

Το βραβείο DASA έχει να κάνει με την ποιότητα των εκπαιδευτικών ευκαιριών, που προσφέρονται από ένα Μουσείο και πως μπορούν να συνδιαστούν με τις εκθέσεις του Μουσείου, ώστε να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη μαθησιακή διαδικασία στον επισκέπτη.

Ο Διευθυντής του Μουσείου, κ. Νίκος Πάλλας, δήλωσε για αυτήν την  τόσο σημαντική υποψηφιότητα του Μουσείου: “Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που το Μουσείο, κατάφερε να είναι υποψήφιο για 2 τόσο σημαντικά βραβεία της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μουσείων, που προωθούν τόσο την καινοτομία, όσο και την ποιότητα των εκπαιδευτικών ευκαιριών. Αυτοί οι 2 τομείς αποτελούν προτεραιότητα και κύριο μέλημα του Μουσείου μας, το οποίο, σε μόνιμη βάση, αγωνίζεται να αποφύγει την στατικότητα και να προσφέρει πρωτότυπες και ιδιαίτερες εμπειρίες στους επισκέπτες του. Εύχομαι ότι αυτό θα αναγνωριστεί από την επιτροπή των βραβείων και το Μουσείο μας να λάβει τη διάκριση, που του αξίζει”

Η ανακοίνωση των νικητών των βραβείων θα γίνει το Μάρτιο του 2017.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.