Το Μουσείο Ελληνικής Παιδείας στην 9η Διεθνή Μαθηματική Εβδομάδα

9 Μαρτίου, 2017 13:29 Επιμέλεια: /

Untitled

Το Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας σε συνεργασία με την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία και το τμήμα Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ., διοργανώνει από 15 Μαρτίου έως 19 Μαρτίου 2017 στο χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης (περίπτερο 8, συνεδριακό κέντρο Νικόλαος Γερμανός) την 9η Διεθνή Μαθηματική Εβδομάδα.                     Στη φετινή Μαθηματική Εβδομάδα, το παρόν θα δώσουν ακαδημαϊκοί διεθνούς κύρους από 7 χώρες της Ευρώπης και Αμερικής, καθώς και καθηγητές μαθηματικών όλων των βαθμίδων.

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδείας είναι το μόνο μουσείο που θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις της Μαθηματικής Εβδομάδας με έκθεση σχολικών αντικειμένων και μαθηματικών βιβλίων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των τελευταίων δύο αιώνων.

Σχολεία από όλη την Ελλάδα θα επισκεφθούν τις εκθέσεις και θα συμμετέχουν σε δράσεις που οργανώνονται ειδικά για μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων με θέμα τα Μαθηματικά στα πλαίσια των διδακτικών τους επισκέψεων.

Η 9η Διεθνής Μαθηματική Εβδομάδα γίνεται με την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, με την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

 

 

 

Μουσείο Ελληνικής Παιδείας

Χατζηπέτρου& Μ. Αλεξάνδρου, ΤΚ 42200,

+30 24320 75219

info@bookmuseum.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.