Το μοναστήρι των Αγίων Θεοδώρων

17 Μαρτίου, 2016 08:10 Επιμέλεια: /

agioi theodoroi 2013 1_DCE

Το τριήμερο 18 -19 – 20   Μαρτίου  εορτάζει και πανηγυρίζει η Ιερά Μονή  Αγίων Θεοδώρων  Καλαμπάκας . Οι  πιστοί που θα βρεθούν εκεί θα έχουν την ευλογία να προσκυνήσουν την ΚΑΡΑ του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου,  που φυλάσσεται στην Ι. Μονή του Μεγάλου Μετεώρου, και κατά το  εορταστικό τριήμερο θα είναι  στην εορτάζουσα Ιερά Μονή .

Ένα από τα πλέον όμορφα Μοναστήρια της περιοχής η Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων , χάρην του προσωπικού ενδιαφέροντος  και προσπαθειών  του Μητροπολίτη μας κ.κ. Σεραφείμ , άμα τη αφίξη του στην Μητρόπολη ΣΤΑΓΩΝ  &  Μετεώρων , βρίσκεται σε ανοδική πορεία προσφέροντας πολλά στην περιοχή τη συνδρομή της γυναικείας  αδελφότητας !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.