Το μερτικό

13 Μαΐου, 2016 08:02 Επιμέλεια: /

dritseli o.k._DCE

Η αλήθεια  είναι ότι ο πολιτικός  , όσο και να μην το επιδιώκει , θέλει τον καλό λόγο ιδιαίτερα όταν οι ενέργειές του είναι τέτοιες που τα αποτελέσματά  τους  συμβάλλουν στην συλλογική πρόοδο . Θα μου πείτε πως αυτό αποτελεί καθήκον του πολιτικού . Ναι αλλά υπάρχει το καθήκον άψυχο  και το καθήκον με ψυχή , με πίστη , με όραμα , με προσφορά .

Και αυτό το καθήκον πρέπει να επαινείται δημόσια , όχι τόσο για το πρόσωπο , όσο για τον θεσμό και τις αξίες . Λοιπόν μπορεί η Βουλευτής  κ. Παναγιώτα Δριτσέλη να είπε , αναφορικά με το ευχαριστήριο  του δημάρχου , «εμείς κάνουμε το καθήκον μας  … και ας μην ευχαριστούν …» , αλλά το σωστό είναι ο καθένας να λαμβάνει το μερτικό της προσφοράς  του !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.