Το ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ για μας και για τις επόμενες γενεές

admin
admin
2 Ιουλίου 2015, 08:39

Την ερχόμενη Κυριακή πρέπει  να προσέλθουμε μαζικά στις κάλπες για να ψηφίσουμε  ΝΑΙ στο ΕΥΡΩ, ΝΑΙ στην ΕΥΡΩΠΗ  και ΝΑΙ στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,με πλήρη συνείδηση της πραγματικότητας. Για να καταρρεύσουν με πάταγο και τα τελευταία απελπισμένα ψέματα μιας ανίκανης κυβέρνησης που το μόνο που έχει να προτείνει πλέον στον ελληνικό λαό είναι η  απομόνωση και η φτωχοποίηση .

Η πορεία της προεκλογικής απάτης του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται απτόητη με το επίπλαστο Δημοψήφισμα – παρωδία, που αποφάσισαν στη Βουλή αριστερολαϊκιστές και ακροδεξιοί και με το οποίο οδηγούν τη χώρα σε νέο Διχασμό και στην αυτοκαταστροφή της. Δεν είναι μόνο η αντιδημοκρατική και αυταρχικά εσπευσμένη προσφυγή σε μια διαδικασία χωρίς ίχνος διαλόγου. Πρόκειται για μια διαδικασία στον «αέρα», με αόρατο ερώτημα, με θολό περιτύλιγμα.

ήΣτο ασύντακτο και διχαστικό δημοψήφισμά  θα πασχίσουμε για το ΝΑΙ, εκτός των άλλων ,και  για την προσπάθεια επανάκτησης  της  συλλογικής  και ατομικής μας αξιοπρέπειας  στα πλαίσια  μιας, κατά το δυνατόν, ευνομούμενης  δυτικότροπα ελληνικής  δημοκρατίας.

Χωρίς συμφωνία  παραιτούμεθα   από την τελευταία διαπραγματευτική μας δυνατότητα. Από τους μεν «φίλους» στερούμε δυνατότητες πειθούς των δικών τους λαών για την δική μας στήριξη, στους δε «αντιπάλους» παρέχουμε όπλα  για οποιουδήποτε εκβιασμό!

Μια τέτοια εξέλιξη υπηρετεί θαυμάσια όσους πιστεύουν ή αδιαφορούν για την επιστροφή στη δραχμή και δεν ανησυχούν για τις συνέπειες μιας ενδεχόμενης άτακτης χρεοκοπίας. Υπηρετεί τους κάθε είδους πλουτοκράτες, τους κερδοσκόπους και μαυραγορίτες.

Δυστυχώς σήμερα η μεταλλαγμένη εθνικολαϊκιστική κυβερνητική «του για πρώτη φορά Αριστερά», αθέλητα ή κυνικά ηθελημένα, οδηγεί τη χώρα σε άγνωστους τόπους. Αντικειμενικά  την εξωθεί στην καταστροφή και προσπαθεί διά του δημοψηφίσματος-παρωδία να καταστήσει συνυπεύθυνο και τον λαό. Όσοι  είμαστε ακόμα φορείς των ιδεών μιας δημοκρατικής ευρωπαϊκής Αριστεράς έχουμε χρέος, μαζί με τους υπόλοιπους συνετούς  πολίτες, να πάρουμε θέση εναντίον της ενδεχόμενης καταστροφής.

Οι έχοντες άλλη άποψη  συμπολίτες μας θα πρέπει έστω και αυτή την ύστατη ώρα να σκεφθούν ψύχραιμα, ώστε να εξασφαλίσουν για τους εαυτούς τους και τα παιδιά τους μια Ελλάδα Ευρωπαϊκή κι όχι Βαλκανική, μια Ελλάδα ευημερούσα και ασφαλή, μια Ελλάδα που θα θυμάται όλη αυτή την περιπέτεια και θα χαμογελά

 

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ  ΩΡΑ ευθύνης για όλους τους πολίτες. Κανείς δεν μπορεί πλέον να μένει αδρανής και σιωπηλός, ΓΙΑ ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ  ΜΑΣ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ!

 

ΤΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

  • ΟΧΙάς

    Θα σου στείλω μια κορνίζα με την φωτογραφία του Ντάισελμπλουμ για το σαλόνι.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .