Το κράτος στο διαδίκτυο

6 Οκτωβρίου, 2015 08:18 Επιμέλεια: /

giagia_ipologistis

Προς  κατάργηση της άμεσης επαφής  μεταξύ φορολογούμενου  και Εφοριακών , οδεύει  η Κυβέρνηση προωθώντας  την αναβάθμιση των  ηλεκτρονικών Υπηρεσιών της Γ.Γ Εσόδων και Πληροφορικών Συστημάτων. Ούτως ειπείν ,  αποδεσμεύονται  από την γραφειοκρατική διαδικασία εκατοντάδες υπάλληλοι  που θα  ενταχθούν στο «κυνήγι» της φοροδιαφυγής και της είσπραξης εσόδων.

Όσο για τις υπηρεσίες προς τους πολίτες η λύση είναι το διαδίκτυο στο οποίο σταδιακά θα περάσει το σύνολο των υπηρεσιών του κράτους κάτι που σημαίνει ότι  κάθε νοικοκυριό θα πρέπει  σταδιακά  να τοποθετήσει μια ηλεκτρονική μονάδα και να συνδεθεί με το ΙΝΤΕΡΝΕΤ από όπου θα μπορεί να αντλεί  οτιδήποτε χαρτί ή βεβαίωση και μια σειρά άλλες υπηρεσίες.

Όσο για τον χειρισμό , όλο και κάποιο εγγονάκι θα υπάρχει   στο σπίτι για να τον    χειρίζεται  . Εκτός αν ξαναπάμε από την πρώτη μικρή για να εντρυφήσουμε στον κόσμο των υπολογιστών !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.