Το κοινωνικό πρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας

7 Νοεμβρίου, 2016 18:07 Επιμέλεια: /

pb077816

Η δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα επηρέασε και το Σωφρονιστικό Κατάστημα Τρικάλων, καθώς λόγω της  ελλιπούς χρηματοδότησης παρατηρήθηκε μεγάλη έλλειψη σε κλινοσκεπάσματα. Η Διευθύντρια του Σωφρονιστικού Καταστήματος Τρικάλων κα. Μαρία Λύτσιου απηύθυνε έκκληση προς την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων διά του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Γιάννη Μπουτίνα ο οποίος και  αμέσως ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη για το πρόβλημα που ανέκυψε.

Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων με ευαισθησία και αλληλεγγύη ενεργοποιήθηκε και εντός τριών ημερών, κατόπιν επαφών με ξενοδοχεία της Καλαμπάκας, εξασφάλισε την  πρώτη αποστολή κλινοσκεπασμάτων προς τις Φυλακές Τρικάλων.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τις διευθύνσεις των  ξενοδοχείων Edelweiss και  Grand Meteora της  Καλαμπάκας, ιδιοκτησίας αδελφών Ντόβα και Παπαπούλιου αντίστοιχα, για την ευγενική τους προσφορά. Οι επαφές συνεχίζονται με τα υπόλοιπα ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του Σωφρονιστικού Καταστήματος.

Για ακόμη μια φορά η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων αποδεικνύει την κοινωνική της ευαισθησία καθώς όπως έχει δηλώσει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός:

«Είναι στρατηγική  η επιλογή της Περιφέρειας Θεσσαλίας για αυτοδιοικητική πολιτική με έντονα κοινωνικό πρόσωπο, επιλογή που τη θεωρούμε εθνικό καθήκον σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.»

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.