Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού φέρνει γνωστούς καλλιτέχνες στη Καλαμπάκα

25 Φεβρουαρίου, 2016 13:22 Επιμέλεια: /

DSC_9328_DCE

Οι απόκριες πλησιάζουν και όπως ήδη έχετε διαβάσει στο stagonnews οι ετοιμασίες για το κυνήγι του χαμένου θησαυρού έχουν ξεκινήσει με τον πρώτο γρίφο να έχει ήδη δημοσιευτεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του stagonnews την Παρασκευή 11 Μαρτίου στο πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στη πόλη της Καλαμπάκας για όλους τους “κυνηγούς” είναι πολύ πιθανό την διασκέδασή να αναλάβουν δύο πολύ γνωστοί τραγουδιστές οι οποίοι σίγουρα θα ξεσηκώσουν και θα “βγάλουν” το κόσμο( ειδικά τη νεολαία) στο σημείο όπου θα διεξαχθεί το πάρτι.

Το Σάββατο ημέρα διεξαγωγής του παιχνιδιού ίσως δούμε έναν πολύ γνωστό παρουσιαστή τον οποίο όλοι γνωρίζουμε από εκπομπές στην τηλεόραση να αναλαμβάνει την παρουσίαση του παιχνιδιού.

Αναμένουμε το επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων για να δούμε αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.