Το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας επισκέφτηκε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Υγείας & Πρόνοιας Βασίλης Αναγνωστόπουλος

11 Μαΐου, 2016 13:57 Επιμέλεια: /

anagnostopoylos basilis (4)

Στην Καλαμπάκα βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Θεματικός Αντινομάρχης στον τομέα Υγείας & Πρόνοιας Βασίλης Αναγνωστόπουλος .

Η πρώτη στάση του κου Αναγνωστόπουλου ήταν το Δημαρχείο Καλαμπάκας όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο και πέρασε από τα γραφεία των Δημοτικών Υπαλλήλων για μια πρώτη γνωριμία.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας κο Μάνθο Σκύφτα , όπου ο κος Αναγνωστόπουλος άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας.

Ο κος Σκύφτας του ανέφερε ότι :

-Υπάρχουν βλάβες στις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις παρουσιάζουν βλάβες και

-Δεν λειτουργούν τα σώματα φθορισμού.

-Υπάρχει εμφανής υγρασία στους τοίχους εσωτερικά του κτιρίου και σε ύψος ενός μέτρου περίπου.

-Έχουν αποκολληθεί πλακάκια σε τουαλέτες αλλά και στο δάπεδο.

-Τα εμφανή εξωτερικά μπετό είναι σε κακή κατάσταση .

-Χρειάζεται αντικατάσταση σε κουφώματα και πορτο- παράθυρα για εξοικονόμηση ενέργειας.

Είπε στον κο Αναγνωστόπουλο ότι έχει στείλει υπόμνημα στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας υπόμνημα με τα συγκεκριμένα θέματα και ενημέρωσε και τους κκ. Αγοραστό και Μιχαλάκη.

Επιβάλλεται είπε να γίνουν οι συγκεκριμένες εργασίες αφού η πολυετή λειτουργία του Κέντρου Υγείας , χωρίς να γίνονται και οι ανάλογες επισκευές έχουν επιτείνει τα προβλήματα.

Ο κος Αναγνωστόπουλος ξεναγήθηκε στου χώρους του Κέντρου Υγείας για να δει ο ίδιος τα προβλήματα που υπάρχουν και χαιρέτησε δια ζώσης τους εργαζόμενους.

Υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να αποκατασταθούν οι βλάβες που υπάρχουν στο συγκρότημα , ή έστω οι περισσότερες από αυτές.

anagnostopoylos basilis (5) anagnostopoylos basilis (3) anagnostopoylos basilis (2)

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.