Το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας επισκέφτηκε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Υγείας & Πρόνοιας Βασίλης Αναγνωστόπουλος

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
11 Μαΐου 2016, 13:57

Στην Καλαμπάκα βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Θεματικός Αντινομάρχης στον τομέα Υγείας & Πρόνοιας Βασίλης Αναγνωστόπουλος .

Η πρώτη στάση του κου Αναγνωστόπουλου ήταν το Δημαρχείο Καλαμπάκας όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο και πέρασε από τα γραφεία των Δημοτικών Υπαλλήλων για μια πρώτη γνωριμία.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας κο Μάνθο Σκύφτα , όπου ο κος Αναγνωστόπουλος άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας.

Ο κος Σκύφτας του ανέφερε ότι :

-Υπάρχουν βλάβες στις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις παρουσιάζουν βλάβες και

-Δεν λειτουργούν τα σώματα φθορισμού.

-Υπάρχει εμφανής υγρασία στους τοίχους εσωτερικά του κτιρίου και σε ύψος ενός μέτρου περίπου.

-Έχουν αποκολληθεί πλακάκια σε τουαλέτες αλλά και στο δάπεδο.

-Τα εμφανή εξωτερικά μπετό είναι σε κακή κατάσταση .

-Χρειάζεται αντικατάσταση σε κουφώματα και πορτο- παράθυρα για εξοικονόμηση ενέργειας.

Είπε στον κο Αναγνωστόπουλο ότι έχει στείλει υπόμνημα στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας υπόμνημα με τα συγκεκριμένα θέματα και ενημέρωσε και τους κκ. Αγοραστό και Μιχαλάκη.

Επιβάλλεται είπε να γίνουν οι συγκεκριμένες εργασίες αφού η πολυετή λειτουργία του Κέντρου Υγείας , χωρίς να γίνονται και οι ανάλογες επισκευές έχουν επιτείνει τα προβλήματα.

Ο κος Αναγνωστόπουλος ξεναγήθηκε στου χώρους του Κέντρου Υγείας για να δει ο ίδιος τα προβλήματα που υπάρχουν και χαιρέτησε δια ζώσης τους εργαζόμενους.

Υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να αποκατασταθούν οι βλάβες που υπάρχουν στο συγκρότημα , ή έστω οι περισσότερες από αυτές.

anagnostopoylos basilis (5) anagnostopoylos basilis (3) anagnostopoylos basilis (2)

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .