Το ΚΕΓΕ Καλαμπάκας άνοιξε τις πύλες του μετά από χρόνια για την Ντενεκεδούπολη

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
21 Ιουνίου 2016, 22:21

Η Ντενεκεδούπολη είναι μια πολιτεία αλλιώτικη απ’ τις άλλες. Δεν είναι φτιαγμένη από τούβλα, πέτρες, τσιμέντο ή γυαλί. Είναι ολόκληρη φτιαγμένη από ντενεκέδες. Και μένουν σ΄αυτή, τι… άλλο; Ντενεκεδάκια. Άδεια, σκουριασμένα, παλιά ντενεκεδάκια. Βρέθηκαν όλα πεταμένα σ’ ένα σκουπιδότοπο κι αποφάσισαν να φτιάξουν τη δική τους πολιτεία, για να μένουν μόνα τους και να ‘χουν την ησυχία τους.

Τα ντενεκεδάκια που μένουν εδώ έχουν περίεργα ονόματα: Σαρδέλας, Μηλίτσα, Βουτυρένιος, Σοφός, Οκέυ-μπαμ-μπαμ. Ο Σαρδέλας είχε πριν τον πετάξουν σαρδέλες, η Μηλίτσα είχε κομπόστα μήλο, ο Βουτυρένιος βούτυρο, ο Οκέυ-μπαμ-μπαμ είχε κόκα-κόλα κι ο Σοφός είχε μέσα του καφέ.
Ζούσαν όλα πολύ ευτυχισμένα στην Ντενεκεδούπολη, ώσπου μια μέρα…σήμερα δηλαδή αυτή η πολιτεία έκανε την εμφάνισή της στο αύλειο χώρο του ΚΕΓΕ ο οποίος μετά από αρκετά χρόνια πήρε και πάλι ζωή.

Ο κόσμος έδωσε το παρών στην μουσικοθεατρική παράσταση η οποία γίνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής και χειροκρότησε τα παιδιά αλλά και όσους πήραν μέρος στην παράσταση.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα σε αυτούς που είχαν την ιδέα να γίνει η εκδήλωση στο συγκεκριμένο χώρο. 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .