Το ίδιο έργο !!

9 Νοεμβρίου, 2015 07:56 Επιμέλεια: /

ergostasio xiloy tsironis (42)

Οι περισσότεροι  από όσους χρημάτισαν Υπουργοί Γεωργίας , βιομηχανίας  , όλων των κυβερνήσεων  πέρασαν από τη βιομηχανία ξύλου  του Δασαρχείου Καλαμπάκας και άπαντες  έκαναν τις ίδιες διαπιστώσεις  και δήλωναν  το ενδιαφέρον  τους να την  στηρίξουν . Αργότερα  , επί εποχής εκσυγχρονισμού και εντεύθεν  ζητούσαν  από τον εκάστοτε δασάρχη  μελέτες που φυσικά κατατίθεντο  αρμοδίως  αλλά  μάλλον έμειναν συρτάρια  του Υπουργείου .

Το  Σάββατο  το ίδιο έργο με επισκέπτη  τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας  Γιάννη Τσιρώνη που αφού περιηγήθηκε στις μονάδες της βιομηχανίας και αφού θαύμασε τα προϊόντα της και αφού αναρωτήθηκε πως μια τόσο σημαντική μονάδα δεν έχει υποστηριχτεί τόσα χρόνια , ζήτησε και αυτός από τον δασάρχη  να του υποβάλλει τεκμηριωμένη μελέτη βιωσιμότητας  με πραγματικά οικονομοτεχνικά στοιχεία όμως !!!

Η αλήθεια είναι ότι το αίτημά του , τουλάχιστον ως προς ακροτελεύτια παράγραφο , είναι διαφορετική  αλλά το ενδιαφέρον και η υπόσχεση ότι θα ενεργήσει , το ίδιο .

Εμείς πάντως οψόμεθα  !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.