Το είδαν !!!

27 Ιουνίου, 2016 08:12 Επιμέλεια: /

gayros monidrio  1 (4)_DCE

Η αλήθεια είναι ότι ζώντας σε ένα τόπο οι εικόνες γι΄ αυτόν είναι αφαιρετικές καθώς η συνήθεια  να οράς το ίδιο τοπίο καθημερινά το σμικραίνει . Εντελώς άλλη είναι η εικόνα που εισπράττουν οι επισκέπτες που για πρώτη φορά επισκέπτονται ένα τόπο .

Τα ίδια συναισθήματα ένιωσαν και οι κάτοικοι του Αγίου Δημητρίου που παρακολούθησαν εν τοις καφενείοις , σε δημόσια θέα , το ειδικό οπτικοακουστικό αφιέρωμα που ετοίμασε για το βραχώδες σύμπλεγμα  , «ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΕΩΡΑ»  όπως τα λένε , η «ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΧΑΣΙΩΤΩΝ» προκειμένου να καταδείξουν την ιστορία τους αλλά και να τεκμηριώσουν την πρότασή τους για την υλοποίηση της μελέτης αναφορικά με το αναρριχητικό πεδίο Γάβρου – Αγίου Δημητρίου . Η κοινή φράση ;  «Καλά , έχουμε τέτοια πράγματα και ιστορία και δεν την αξιοποιούμε ;» . Κι΄ όμως !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.