Το είδαμε και αυτό !!!

4 Ιουλίου, 2016 18:42 Επιμέλεια: /

toyristas meteora ypnos (2)

Κυριακή πρωί στα Μετέωρα μετά από τον εκκλησιασμό και έξω από την Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου μοναδική !!!

Ένας τουρίστας  κοιμόταν του καλού καιρού , έχοντας προσκεφάλι το μπουκάλι με το νερό και την τσάντα με τα πράγματα στον λαιμό.

Μάλιστα βρισκόταν σε τόσο βαθύ ύπνο που ο νεαρός δεν ξύπνησε ούτε όταν κάποιοι πήγαν κοντά του για να δουν αν είναι καλά ή κάτι άλλο συμβαίνει.

Τελικά δεν συνέβη κάτι αλλά απλώς ο ξένος επισκέπτης με την ιδέα ότι βρίσκεται σε ξενοδοχείο ή έστω σε  αύλειο χώρο ξενοδοχείο , κοιμόταν του καλού.

Δίπλα δε από τον κοιμισμένο τουρίστα υπήρχε και ένα τροχόσπιτο που προφανώς διανυχτέρευσε έξω από το Μοναστήρι που προφανώς απαγορεύεται.

Τελικά δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει τέτοιες δράσεις στα Μετέωρα ή στην χώρα μας ότι γουστάρει ο καθένας κάνει ;;

toyristas meteora ypnos (1)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.