Το γράμμα του νόμου και η ουσία

24 Ιουλίου, 2017 07:46 Επιμέλεια: /

xasia 23 xiliades (2)_DCE

Δεκαπέντε  Δημοτικοί Σύμβουλοι του πρώην Δήμου Χασίων επί Δημαρχείας  Κωστούλα ψήφισαν να  δοθούν  χρήματα για  συντήρηση εκκλησιών των χωριών . Απ΄ ότι τεκμαίρεται από την απόφαση του δικαστηρίου που  εξέτασε την υποβληθείσα καταγγελία  , αυτό ήταν παράνομο επιδικάζοντας χρηματικά ποσά στους δημοτικούς συμβούλους που ψήφισαν την πρόταση .

Βεβαίως η απόφαση της δικαιοσύνης είναι απόλυτα σεβαστή αλλά  εξίσου κατανοητό είναι και ο συλλογισμός των  δημοτικών συμβούλων , ότι αν δεν ψήφιζαν  , δεν ήταν να γυρίσουν στα χωριά τους καθώς θα δέχονταν την μήνη  των συγχωριανών τους ότι εναντιώθηκαν  στο ίδιο τους το χωριό και μάλιστα για ένα θέμα που αφορά την εκκλησία .

Αγαπητοί μου , τι να πούμε , το ένα άδικος ο νόμος , αλλά νόμος  και το άλλο «Ουδείς ανάγκης μείζον ισχύει νόμος» (δεν υπάρχει νόμος που να υπερισχύει της ανάγκης) , όπως λέγει ο Μένανδρος .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.