Το γράμμα και η ουσία του νόμου

16 Ιουλίου, 2014 08:04 Επιμέλεια: /

sakellarioy

Στο ειδώλιο θα καθίσει , λέει το ρεπορτάζ του «STAGON NEWS» , ο νυν δήμαρχος Δημ. Σακελλαρίου γιατί , δεν εφήρμοσε το νόμο να αφαιρέσει την άδεια σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος .
Καλά οι νόμοι , καλά όλα , αλλά εγώ ρωτάω : δηλαδή ο κάθε δήμαρχος δεν θα κάνει άλλη δουλειά παρά να κοιτάει να κατεβάζει τα ρολά των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που δεν τηρούν το ωράριο ή έχουν την μουσική δυνατή ;
Τι είναι ο δήμαρχος , χωροφύλακας να ξενυχτά για να διαπιστώνει ποιος παρανομεί ;
Μα άμα , κάνει αυτό , να ξενυχτά δηλαδή , την επομένη δεν θα μπορεί να είναι στο γραφείο του για όλα τ” άλλα , σοβαρά , ζητήματα που απασχολούν τους δημότες του !!!
Βέβαια άλλο τι λέμε εμείς και άλλο τι λέει ο νόμος τον οποίο είναι υποχρεωμένος να τηρήσει ο δήμαρχος .
Κατά τα νομικά δεδομένα «Άδικος ο νόμος αλλά νόμος « !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.